QUT Kelvin Grove C Block Refectory Upgrade

The upgrade of the refectory in C Block at the Queensland University of Technology, Kelvin Grove campus. This project included food tenancies, dining areas, bookshop and terrace stair on level 3 of C Block and Student Guild facilities on level 4.

Our involvement

Aquenta was engaged to provide cost planning services during schematic, developed and contract documentation design stages. During the tender stage we reviewed tender returns. During construction stage we were engaged to manage the financial status of the project including reviewing and recommending progress claims and reviewing variation claims.

Services

Cost planning, cost management, assessment of progress claims, assessment and negotiation of variations, and final account preparation and agreement.

The outcome

The refectory upgrade was completed in time for Orientation Week 2016 and is now a busy and vibrant social and dining hub for students at QUT. The project was completed to a high level of quality and within budget.


Image courtesy of Callum O’Sullivan, Cockram Construction